Sæt turbo på køreglæden med Suzuki Swift

By maj 16, 2018Suzuki

Den populære Suzuki Swift fås lige nu med 112 hk turbomotor til en særlig pris fra kun 153.970 kroner.

Den nye og tredje generation af Suzukis succesmodel Swift leverer køreglæde i det daglige til danskervenlige priser fra lige under 130.000 kroner inkl. levering. Designet er stadig umiskendeligt Swift, og med et helt nyt teknisk grundlag byder den på lav vægt, gode pladsforhold, underholdende køreegenskaber og en god økonomi – endda med mulighed for mild-hybrid teknik. Her assisterer en lille, men effektiv el-motor benzinmotoren, så der kan spares på de dyre dråber.

At Suzuki Swift vitterligt har en god økonomi, blev senest dokumenteret, da bilpriser.dk offentliggjorde deres analyse over totaløkonomi i miniklassen. Her indtager Suzuki Swift 1. pladsen som den bilmodel, der har den bedste økonomi over 4 år og 80.000 km og med Suzuki Baleno og Ignis på hhv. 2. og 3. pladsen.

Den nye Swift fås med et motorprogram, der sætter ekstra skub i køreglæden. Den “mindste” motor er nemlig en energieffektiv 4 cylindret 1.2 liters Dualjet motor, der yder 90 hk, og med den stærke Boosterjet turbomotor får man hele 112 friske hk under motorhjælmen.

Swift Turbo Edition fra kun 154.000,-

Og lige netop modellen med Boosterjet motor fås nu til priser fra 153.970 kroner, hvilket er 10.000 kroner under normalprisen. Turbomotoren yder 112 hk og har et drejningsmoment på hele 170 Nm i området fra 2.000 til 3.500 omdrejninger pr. minut. Det er nok til at sende bilen fra 0 til 100 km/t på godt 10 sek. og til at give den det kraftoverskud, der er så vigtigt for køreglæden.

Swift Turbo Edition modellen kommer samtidig med et udstyrsniveau, som ikke lader meget tilbage at ønske. Således er fx 16” aluminiumsfælge, aircondition, multimedieanlæg med farveskærm, DAB+ radio, Bluetooth og Apple CarPlay standard. Det samme er bakkamera, læderrat, el-ruder for, sædevarme og fjernbetjent centrallås. Og for en merpris på kun 5.000 kroner kan bilen opgraderes med aktiv fartpilot, der selv holder afstanden til den forankørende samt AEB nødbremsesystem, der automatisk nedbremser bilen, hvis der opstår en risiko for kollision.

Leave a Reply