Profil

Bilforum Herning A/S blev etableret i 1964. Vi har derfor mange års erfaring indenfor bilbranchen – vores motto er: Bilhuset med de glade kunder.

Vi er et stærkt team af loyale medarbejdere, som altid står klar til at betjene vores kunder på bedste vis, hvad enten det drejer sig om bilkøb, skade eller serviceeftersyn.

På værkstedet er vores topuddannede serviceteknikere klar til at servicere din bil. Serviceteknikerne modtager løbende den nødvendige efteruddannelse, som skal til for at kunne give din bil den optimale service.

Som kunde kan du ydermere altid være sikker på kvaliteten af vores arbejde på værkstedet, idet vi arbejder efter skrappe normer og standarder, som er fastsat af vores samarbejdspartnere Honda og Suzuki.

Vi støtter det lokale kulturliv og investerer i eliten.

Vi har som sponsor naturligt valgt at støtte flere sportshold, blandt andet indenfor ishockey – Herning Blue Fox, indenfor fodbold – FC Midtjylland (Officiel Champions League Partner UEFA 2020/2021), Ikast Bording Elite Håndbold, Snejbjerg SG&I fodbold og håndbold, og indenfor golf – Herning Golf Klub.