Service

Honda og Suzuki yder en udvidet fabriksgaranti på op til 3 år på din nye bil, hvis den bliver serviceret efter fabrikkens forskrifter og intervaller.

Både Honda og Suzuki anbefaler, at bilen mindst én gang årligt – eller efter det antal kilometer, der er anført i servicebogen – skal gennemgå et serviceeftersyn. Dette eftersyn er for fortsat at sikre driftssikkerheden og er samtidig en forudsætning for fortsat opretholdelse af bilens 3 års mekaniske garanti. Ved serviceeftersyn installerer vi også det sidste nye software til bilens computer.

Ved hjulskifte er det ligelegedes vigtigt, at bilens computer bliver programmeret til de hjul, som bliver monteret.

I forhold til reservedele gennemfører importørerne Honda og Suzuki adskillige tests, så vi altid ved præcist, hvor lang holdbarheden på de originale reservedele er – og dermed, hvornår de bør udskiftes. Derfor har du som kunde de bedste forudsætninger for at forebygge, når du vælger et autoriseret værksted.

Mens din bil er på værksted, kan vi tilbyde hjemtransport, hvis du bor i nærheden, eller du kan benytte ventetiden i vores hyggelige venteområde med forfriskninger, aviser, magasiner og TV.