Skal du have ny bil .... så se denne nye flotte Suzuki Vitara 1,4 Hybrid med automatgear og med 1.500 kg på krogen.

Godt nyt fx til campingfolket. Den fine Suzuki Vitara er nu kommet i en Hybrid-version med automatgear, hvor den må trække hele 1.500 kg på trækkrogen.

Med Suzukis nye 48V hybridsystem kører Vitara Hybrid længere på literen og udleder mindre CO2 - så nu kan Suzuki Vitara tage dig med på eventyr ud i det blå med lidt grønnere samvittighed.

Suzuki Vitara har selvfølgelig alle de nye sikkerhedssystemer med blandt andet nødbremse,
aktiv fartpilot, vognbaneassistent og meget mere.
Den 6 trins automatic-gearkasse, som er konverterbaseret giver præcis kontrol i et bredt udvekslingsområde. Den sikrer hurtig respons ved lav hastighed, men tilgodeser også acceleration og benzinøkonomi ved højere hastigheder. Med paddle-skift placeret bag rattet, kan man som fører også vælge at skifte gear manuelt.

Suzuki Vitara Hybrid med automatgear fås fra 264.990 kr. Brændstoføkonomi er 17,5 km/l og bilen koster kun 580 kr. halvårligt i grøn ejerafgift.

Se og prøv den hos Bilforum Herning A/S – din lokale Suzuki- og Honda-forhandler.
... Se mereSe mindre

4 dage siden

Skal du have ny bil .... så se denne nye flotte Suzuki Vitara 1,4 Hybrid med automatgear og med 1.500 kg på krogen. Godt nyt fx til campingfolket. Den fine Suzuki Vitara er nu kommet i en Hybrid-version med automatgear, hvor den må trække hele 1.500 kg på trækkrogen. Med Suzukis nye 48V hybridsystem kører Vitara Hybrid længere på literen og udleder mindre CO2 - så nu kan Suzuki Vitara tage dig med på eventyr ud i det blå med lidt grønnere samvittighed. Suzuki Vitara har selvfølgelig alle de nye sikkerhedssystemer med blandt andet nødbremse, aktiv fartpilot, vognbaneassistent og meget mere. Den 6 trins automatic-gearkasse, som er konverterbaseret giver præcis kontrol i et bredt udvekslingsområde. Den sikrer hurtig respons ved lav hastighed, men tilgodeser også acceleration og benzinøkonomi ved højere hastigheder. Med paddle-skift placeret bag rattet, kan man som fører også vælge at skifte gear manuelt. Suzuki Vitara Hybrid med automatgear fås fra 264.990 kr. Brændstoføkonomi er 17,5 km/l og bilen koster kun 580 kr. halvårligt i grøn ejerafgift. Se og prøv den hos Bilforum Herning A/S – din lokale Suzuki- og Honda-forhandler.

Påske åbent🐣 ... Se mereSe mindre

3 uger siden

Påske åbent🐣

Sommertid☀️Sommerhjul🚗Påske🐣 ... Se mereSe mindre

3 uger siden

Sommertid☀️Sommerhjul🚗Påske🐣

Mette Lysgaard Brix, Niels Koefoed og 22 andre synes godt om

Annett BellmannHej med jer, kan man bare møde op eller skal jeg ringe i morgen og bestille tid 🙏 glæder mig til at få mine sommerdæk på igen. Kh Annett

3 uger siden   ·  1

2 svar

Avatar

Kommenter på Facebook

Få 5.000 kr. i forårsrabat
Foråret er på vej ..... spring ud i dét og få en fed SUV med Suzukis originale og effektive hybridteknologi og masser af fedt udstyr. Lige nu får du 5.000 kr. i forårsrabat både på Vitara og S-Cross Hybrid. Priserne starter nu fra 214.990 kr. Kom og se og prøv - og hør mere.

Læs mere på suzuki.dk/foraarsrabat-vitara-scross

Vi glæder os til at byde velkommen i butikken.
... Se mereSe mindre

4 uger siden

Foråret er på vej – og det er atter tid til at få skiftet fra vinter- til sommerhjul.
Ring allerede nu og book en tid. Vi er klar ved telefonerne og værkstedet er klar til at tage imod.
På genhør og gensyn #Honda
... Se mereSe mindre

4 uger siden

Foråret er på vej – og det er atter tid til at få skiftet fra vinter- til sommerhjul. Ring allerede nu og book en tid. Vi er klar ved telefonerne og værkstedet er klar til at tage imod. På genhør og gensyn #Honda

Viggo Emil Larsen, Bilforum Herning og 23 andre synes godt om

Bjarne SørensenSes derude i næste uge. 😁

4 uger siden   ·  1
Avatar

Kommenter på Facebook

Forårsrabat på Suzuki hybrid-biler
VI HAR ÅBENT.

Vi har åbent, både på værkstedet og i salgsafdelingen! Og lige nu får du 5.000 kr. i forårsrabat på alle vores Suzuki hybrid-biler. Kom forbi og se vores fine udvalg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
... Se mereSe mindre

1 måned siden

Vi har åbent igen! 🎉 og vi glæder os til at tage imod jer og præsentere alle vores flotte udvalgte Honda- og Suzuki-modeller for jer.

Se udvalgte Honda modeller:
www.honda-herning.dk/nye-biler-leasing

Se udvalgte Suzuki modeller:
www.bilforum-herning.dk/suzuki

På gensyn hos Bilforum Herning! 🙋‍♂️ #Honda
... Se mereSe mindre

1 måned siden

VI GLÆDER OS OVER, AT DU NU IGEN KAN BESØGE VORES BUTIK ....

Muligheden for at besøge vores butik og prøvekøre drømmebilen har siden jul været begrænset på grund af Corona-restriktioner, men fra i dag, den 1. marts er der igen mulighed for at besøge os.

Vi glæder os til at se jer igen, og vi sørger naturligvis for al den sikkerhed der skal til, så vi passer godt på hinanden. Husk at anvende mundbind, når du besøger os.

På gensyn. #Honda
... Se mereSe mindre

2 måneder siden

Vi lever af tilfredse kunder..

Jeg kører Suzuki Swift og har gennem 10 år været fuldt ud tilfreds med både værksted og den gode service. Har også fået lavet forsikringsskader, som er blevet lavet til topkarakter�
Vi købte en honda civic hos jer som vi er super glade for, det er en god oplevelse at få udleveret sin nye bil da sælgeren bruger sig tid på at vise alle de ting....
Vi er super glade for den bil vi har købt hos Bilforum samt den kanon gode service vi får ved hvert service.
Får altid en god behandling og service
Super servicepakke �
Dejligt sted at få lavet bil og behagelige mennesker glæder mig til at skal handle bil der
Indlæs flere