Top 25 i verden!

By oktober 30, 2023Honda

TOP 25 I VERDEN!

Jakob Lieu Sommerlund gjorde et flot forsøg på at tage tronen til Honda World Skills Contest i Japan.

De bedste Honda-teknikere i verden deltog i konkurrencen om at træde op på det øverste trin på sejrsskamlen. Jakob har forud for verdensmesterskabet været igennem et langt forløb med deltagelse i den danske udvælgelse, hvor han blev flot nummer ét. Denne placering sendte ham videre som Danmarks og ikke mindst Bilforum Hernings repræsentant til europamesterskabet. Her erobrede han en imponerende tredjeplads. Jakob kvalificerede sig herved til verdensmesterskabet 2023 for Honda-teknikere. Sikke en præstation!

Det europæiske team afholdte to træningssessioner forud for konkurrencen. Herefter gik turen til Tokyo, Japan. Efter flere officielle seancer og events blev det endelig tid til prøverne, som foregik ved to arbejdsstationer – én praktisk og én teoretisk prøve.

De tre øverste rangerede fik placering. De var alle fra Japans team og havde trænet intensivt i tre måneder op til konkurrencen. De var på forhånd storfavoritter til at løbe med den meget prestigefyldte titel som verdens bedste Honda-tekniker. De resterende 22 i konkurrencen er således i top 25 i verden. En meget flot præstation i sig selv. Vi, hos Bilforum Herning, vælger at kalde Jakobs placering en delt fjerdeplads.

Turen til Japan bød også på socialt samvær med de øvrige deltagere i det europæiske team. Der har været store oplevelser med besøg på blandt andet Honda museum og Motegi racerbanen med tilhørende køretur på banen. Der er skabt nye venskaber i hele verden, som deler Jakobs store passion for Honda. Bilforum Herning er meget stolte og beærede over at have Jakob i sit team og hans flotte resultater.

Leave a Reply