Økonomidage hos Suzuki

By marts 9, 2018Suzuki

Suzuki forhandlerne inviterer til økonomidage fra den 12. marts og 2 uger frem med et særligt åbent hus arrangement søndag, den 18. marts.

Økonomisk tryghed har en stadigt stigende betydning, når familien Danmark køber ny bil. Hvad koster det at servicere bilen, hvad kan man forvente af værditab og hvad med garantien og løbende udgifter til fx ejerafgift og benzinforbrug, er typiske og ofte stillede spørgsmål, når bilmodellen skal vælges.

Suzuki er kendt for biler med god kvalitet, høj driftssikkerhed og lavt benzinforbrug, hvilket giver kunderne et trygt bilejerskab. Men når bilmærket rydder bordet og både sætter sig på 1., 2. og 3. pladsen i en stor analyse af totaløkonomien blandt 19 modeller i mini-klassen, er det alligevel noget af en bedrift. Det er tilfældet i bilpriser.dk’s analyse af minibilerne på det danske marked, hvor eksperterne har regnet på værditab, udgifter til brændstof og ejerafgift samt finansieringsomkostninger over 80.000 kørte km over en periode på 4 år. Her indtager den nye Suzuki Swift 1. pladsen med en pris på 1,63 kroner pr. km. Skarpt forfulgt af Suzuki Baleno, der indtager 2. pladsen, og Suzuki Ignis der placerer sig på analysens 3. plads.

Benzin til 10.000 km
Det flotte hattrick i god totaløkonomi fejres med økonomikampagnen over de næste uger. Her vil Suzuki forhandlerne sætte fokus på rådgivning om den økonomiske side af bilkøbet, og vælger man at købe en af de 3 mestre i totaløkonomi, får man benzin med til de første ca. 10.000 km i den nye Suzuki. Et tilbud, der gælder ved køb af en Suzuki Swift, Ignis eller Baleno frem til den 28. marts. Den nye og køreglade Swift med 90 hk motor fås fra 129.990 kroner, mens markedets første mini-SUV Ignis koster fra 132.990 kroner. Og den rummelige familiebil Suzuki Baleno er prissat fra 134.990 kroner.

Leave a Reply