Danmarkspremiere på Suzuki Jimny i weekenden d. 27 – 28. april

By april 23, 2019Suzuki

Kom til Danmarkspremiere på den helt nye udgave af den legendariske Suzuki Jimny i weekenden, og oplev samtidig hele vores flotte SUV modelprogram. Som rendyrket offroader cementerer Suzuki med Jimny sin position som førende ekspert i gedigne godsejerbiler, der ikke koster en herregård.

Suzuki Jimny tog verden med storm, da den første gang så dagens lys i 1968. Og nu gør den det igen i en råstærk og rå-charmerende nyfortolkning, som er ualmindeligt veludstyret til prisen. Perfekt til den professionelle, der arbejder i naturen eller til den private eventyrer. Med sine kompakte dimensioner, robuste konstruktion og avancerede 4WD-system klarer den udfordringerne i selv det mest krævende terræn. Kort sagt: Den nye Jimny er skabt til at køre sine egne veje.

KORT, MEN GODT OM JIMNY

Den nye Jimny kommer i 8 farver, hvoraf de 3 er med sort tag. Motoren er på 1.5 liter med 4-cylindre, 5-trins manuelt gear og 102 HK. Der er 2 udstyrsversioner – Active og Adventure. Begge versioner er pænt udstyret og har selvfølgelig både fuld sikkerhedspakke og AllGrip Pro 4WD for den optimale fremkommelighed.

JIMNY ACTIVE ER FX UDSTYRET MED

Aut. nødbremse med bil- og fodgængergenkendelse
Vognbaneassistent, slingreadvarsel og skiltegenkendelse
Aircondition
Ratbetjent DAB+ radio
Bluetooth
Fartpilot
Fjernbetjent centrallås
Aut. op- og nedblænding
Sædevarme
AllGrip Pro 4WD med reduktionsgear

Pris fra 229.990 kr. inkl. lev.

JIMNY ADVENTURE HAR DESUDEN

LED forlygter
Sortlakerede sidespejle
Alu-fælge
Klimaanlæg
Multimediesystem med 7″ skærm og DAB+ radio
Navigation
Læderrat
Lygtevaskere
Varme i sidespejlene
Sorte ruder bag
Bagagerumsboks

Pris fra 254.990 kr. inkl. lev.

HILS OGSÅ PÅ RESTEN AF DANMARKS MEST ORIGINALE SUV-FAMILIE

Suzuki byder nu på hele fire SUV’er, der alle kører på 50 års erfaring: Fra Ignis, som er Danmarks mindste SUV og verdens første mini-SUV. Over S-Cross, der har sat nye standarder for fritidselskende familiebiler. Videre til fuldblods-SUV’en, Vitara, og helt frem til den sjoveste og mest legendariske SUV: Suzuki Jimny – den rendyrkede offroader, der første gang kom på tegnebrættet i 1968 og nu kører ud over stepperne igen i en helt ny, råstærk udgave.

Kom og hils på hele SUV-familien i weekenden!

Leave a Reply