CIVICS INTERIØR HÆDRES I AMERIKANSK BILMAGASIN

By juni 13, 2016Honda

Tre eksemplarer af Hondas forureningsfrie Clarity, som kører på brændselsceller, skal testes på de danske veje fra og med efteråret som en del af det såkaldte HyFIVE-projekt. HyFIVE står for Hydrogen For Innovative Vehicles (brint til innovative køretøjer).

18. maj 2016


Honda Civics interiør ligger i top 10. Det vurderer det amerikanske bilmagasin Wards Auto, som i aprilnummeret har testet og bedømt 47 bilers interiør. De ti vindere er ikke blevet rangeret i forhold til hinanden. For at kunne deltage skulle bilens interiør være helt nyt eller væsentligt opdateret i forhold til den tidligere model. Udvalgskriterierne bestod udover udseende og harmoni i designet også af materialevalg, ergonomi, sikkerhed, komfort, pris og kvalitet. I testen vurderede man også anvendelighed.

Denne 10. generation af Civic vurderes til at have et eksklusivt interiør, som gør den unik i forhold til konkurrenterne. Det viser også, hvorfor Civic er en af de mest populære biler i C-segmentet i USA.

Magasinet mener, at udseendet på Civics interiør er flot og moderne med elementer i både bronze og sølv på instrumentbrættet og døre. Det elegante udseende i beige krydres med en sort stribe på forsæderne. Den bedste udgave af Honda Civic er udstyret med stereo med ti højtalere og bashøjtalere, Bluetooth handsfree-system, vognbaneskiftalarm og en række andre aktive sikkerhedsfunktioner, smart og rummeligt opbevaringsrum samt sæde, rat og gearstang i læder.

Civic klarer sig altså godt i konkurrencen mod mærker som Audi, BMW og Lexus. Blandt de udvalgte er Civic den model, som har den mest fordelagtige indkøbspris. Med andre ord får du altså høj kvalitet, rummelighed og design for pengene. Så hold øje, for i starten af næste uge er der premiere på den.

Du kan finde artiklen her